Športniki in glasbeniki
S svojo posebno lastnostjo, da krepi ročne mišice od prstov do ramen, Gyrotwister ni namenjen zgolj plezalcem, surfarjem, alpinistom, kegljačem, tenisačem, igralcem badmintona in squasha, košarkašem in igralcem golfa. Tudi glasbeniki kot npr. bobnarji, pianisti in kitaristi bodo nad rezultati vadbe z Gyrotwistrejem presenečeni. O pozitivnih učinkih vadbe z Gyrotwisterjem poročajo tudi kolesarji in motoristi, ki imajo sicer probleme z odrevenelostjo prstov. Primeren je tudi kot rahabilitacijski pripomoček, vendar se je potrebno v tem primeru pred začetkom vadbe z Gyrotwisterjem posvetovati z zdravnikom.

Uporabniki računalnika
Gyrotwister priporočamo ljudem, ki dnevno uporabljajo računalnik ali izvajajo druge ponavljajoče se gibe. Že občasna 1-2 minutna vadba zadostuje za sprostitev mišic in izboljša prekrvavitev, pomaga tudi pri preprečevanju vnetja mišic in živcev zaradi preobremenitve kot npr. sindrom karpalnega kanala ali sindrom ponavljajoče obremenitve (RSI-Syndrom).

Starejši ljudje
Gyrotwister lahko izboljša sposobnost koordinacije gibov in preprečuje slabenje mišic. Starejši ljudje lahko z vadbo veliko dosežejo, saj Gyrotwister pomaga ohranjati gibalne in koordinacijske sposobnosti tudi v visoki starosti.


Začetek | Kaj je GYROTWISTER | Komu je namenjen | Učinki GYROTWISTERja | Kako začeti ... | Izbira in nakup
Vse pravice pridržane    2001 GTK d.o.o. Ljubljana