Opozorila 

!Gyrotwister ne potrebuje nobenega vzdrževanja. NE UPORABLJAJTE MAZIVNIH SREDSTEV! Ta zmanjšujejo potrebno trenje v notranjosti Gyrotwisterja, zarad česar se rotor ne bo več pravilno vrtel.

!Gibajte Gyrotwister koordinirano.

!Ko želite prekiniti z vadbo, pazite, da se rotor popolnoma ustavi preden Gyrotwister odložite.Priporočljivo je, da se med ustavljanjem ne vrti na mestu!
Pri visokem številu vrtljajev Gyrotwisterja NIKOLI ne odlagajte iz rok, temveč ga močno držite dokler se rotor ne ustavi. Če Gyrotwister spustite iz objema prstov (prosto leži na iztegnjeni dlani) ali položite na ravno površino preden se ustavi, se rotor prične nekoordinirano gibati, na kar Gyrotwister tudi sam glasno opozori.

!Gyrotwister zaganjajte le s priloženo vrvico ali vzdolž roke. NIKOLI ga ne poskušajte spraviti v pogon s potegom po drugih podlagah, npr. s potegom po mizi (na ta način lahko poškodujete rotor in mizo) ali predprogi (vlakna tepiha lahko pridejo v notranjost Gyrotwisterja).

!Če želite rotor ustaviti, lahko to storite z roko ali z drugim mehkim materialom, ki ne pušča vlaken. Rotorja nikoli ne ustavljajte na mizi ali predprogi.
!Gyrotwister sestavljajo zelo natančno izdelani deli, zato pazite, da vam ne pade na tla!
!Pazite, da v notranjost Gyrotwisterja ne pridejo prah ali drugi tujki, saj negativno vplivajo na vrtilne lastnosti.
!TRENIRAJTE ZMERNO. PRI AKUTNIH POŠKODBAH, DRAŽENJIH ŽIVCA ALI PODOBNIH POŠKODBAH SE PRED UPORABO GYROTWISTERJA POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM. ČE BI SE BOLEČINE ALI NEPRIJETNOSTI POJAVILE MED VADBO, Z VAJAMI TAKOJ PRENEHAJTE IN SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM.
Z upoštevanjem gornjih navodil bo Gyrotwister vaš dolgoletni prijatelj.

 

 Začetek | Kaj je GYROTWISTER | Komu je namenjen | Učinki GYROTWISTERja | Kako začeti ... | Izbira in nakup

Vse pravice pridržane 2001 GTK d.o.o. Ljubljana