Nasveti za vadbo!

Nasvet 1
Preden Gyrotwister z vrvico zaženete, ga v roki namestite v položaju, v katerem boste vadili. Če je potrebno Gyrotwister med vrtenjem preprijeti, upade vrtilna hitrost.

Nasvet 2
Smer vrtenja lahko vsak trenutek spreminjate.

Nasvet 3
Sprostite vse mišice, ki ob trenutni vadbi niso aktivne. Gyrotwister je namenjen vadbi rok, zato naj ostali del telesa ne bo napet.

Nasvet 4
Z naraščajoeo hitrostjo vrtenja lahko vrtilni krog zmanjšujete.

Nasvet 5
Poskušajte Gyrotwister spraviti v pogon brez pomoči vrvice, z enim samim potegom po dlani od zapestja proti prstnim konicam. Večkratni poteg ne pomaga, saj vrtenje Gyrotwisterja s ponovnim potegom le zavirate. Rotor namreč doseže najvišjo hitrost prav z enim samim potegom, pri tem pa bodite pozorn, da s potegom enakomerno obremeite vse točke rotorja. Najprej vadite le ta postopek.
Za izkušene: Gyrotwister je mogoče zagnati tudi samo z eno roko - s pomočjo palca roke v kateri ga držimo, vendar je za ta dosežek potrebnih precej izkušenj in občutka.

Nasvet 6
Če želite vaditi neslišno, lahko Gyrotwister držite tudi tako, da odprtino popolnoma pokrijete z dlanjo, paziti pa je treba, da se pri tem ne dotikate rotorja.

 

 


Začetek | Kaj je GYROTWISTER | Komu je namenjen | Učinki GYROTWISTERja | Kako začeti ... | Izbira in nakup

Vse pravice pridržane 2001 GTK d.o.o. Ljubljana